Kaos og succes går hånd i hånd…

Sikke en dag. Sidste dag på European Dog Show i Wels startede som ren kaos. Dørene til udstillingen skulle åbne kl. 8. Belært af tidligere erfarring var vi klar allerede kl 7 så vi let burde kunne komme ind og være klar. Vi var så bare ikke de eneste der havde fået den ide. Da vi ankom stod allerede mange tusinde mennesker og hunde i kø. Jeg er normalt af rolig natur, men al den skubben og masen blev dog hurtigt for meget. Især russerne er totalt ligeglade med alle andre end den selv. Vi fik dannet ring om vores hunde så de ikke blev mast eller kom til skade. Man kan på ingen måder rose den Østrigske Kennel Klub for deres arrangement.

Vi kom ind i hallen, desværre med nogle ret stressede unghunde. Vi besluttede at lade de unge gå i ringen – dog med eneste formål at de skulle have en god oplevelse. Resultater var overhovedet ikke vigtige. Alle 3 fik en ok oplevelse og faldt til ro igen.

Luath var forsvarende europavinder fra 2018. Flere dejlige hanhunde var mødt op, så intet var givet på forhånd. Men han gjorde det igen. EUROPAVINDER 2019 og bedste hanhund.

Så var det Nanas tur – bedste veteran og successen var hjemme. Hvor er vi bare glade og stolte 😄

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s